Rozatoarele ne dau adevarate batai de cap! Acestea isi fac loc pe nesimtite in casele noastre, provocand adevarate pierderi materiale. De-ar fi vorba numai de-atat, probabil ca problema n-ar fi atat de importanta. Din pacate, insa, rozatoarele reprezinta un real pericol pentru sanatatea noastra si a celor din jur. De aceea, sa asteptam pana cand acestea isi muta locul, este cea mai neinspirata decizie posibila.
Impotriva rozatoarelor trebuie actionat repede si précis! Asa ca nu va pierdeti timpul si banii, alegand produsele de deratizare gasite in comert. Acestea sunt 100% ineficiente. Cel mai probabil, o sa eliminate doi, trei inamici, dar asta nu va scapa de adevarata problema.
Care este solutia?
Solutia problemei pe care o ridica rozatoarele este deratizarea profesionala. Aceasta se efectueaza apeland la aparaturi speciale si substante non-toxice pentru om, care se comercializeaza doar catre persoane autorizate. Serviciile profesionale de deratizare va pot garanta eficienta de pana la 100%, astfel ca nu va veti mai face griji in privinta micilor invadatori, care misuna prin casa.
Serviciul de deratizare profesional se executa in doua etape. Astfel, este vorba despre deratizare preventiva si deratizare de combatere. Pentru a va pastra un mediu de viata sanatos, ferit de pericole, este indicat sa apelati la serviciile de deratizare in mod regulat, recomandat odata la trei luni.
Apeland la profesionisti pentru efectuarea deratizarii, nu numai ca scapati de rozatoarele inestetice, ci va protejati si impotriva unor boli bacteriene, virotice si parazitare, boli ca rabia, tifosul, trinchineloza, numeroase micoze etc.
Semne ale infestarii cu rozatoare
Daca sunteti in cumpana si nu stiti daca este timpul sa apelati la serviciile de deratizare, atunci uitati-va dupa semne. Rozatoarele, oricat de agere sunt, lasa indicii in urma lor. Acestea sunt:
- excrementele- pe care le intalnim in jurul alimentelor, pe rafturi si sub chiuveta. Aceste se aseamana la forma cu bobul de piper, doar ca putin mai alungit;
- urina- care are un miros acru, intepator;
- cablurile, mobila s.a roase.
Stiai ca… ?
Sobolanii pot trai fara resurse de apa chiar mai mult decat o camila?
Nu mai stati pe ganduri, este timpul sa va asigurati impotriva rozatoarelor!