dezinsectie-gandaci-bucatarieGandacii apartin regnului Animalia, Ramura Artropode, Clasa Insecte si Ordinul Blattaria, iar unii dintre ei indraznesc san e invadeze spatiul personaj si sunt foarte daunatori. Gandacii daunatori sunt purtatori de diverse boli, transmisibile omului. Cei mai des intalniti gandacii, care ne invadeaza casele sunt gandacii de bucatarie.

Putem incerca, desigur, sa-i eliminam singuri, apeland la diverse otravuri pe care le gasim in comert, insa actionand singuri nu vom obtine niciodata eficienta serviciilor profesioniste de dezinsectie pentru gandaci de bucatarie.

De ce este indicat sa apelezi la serviciile de dezinsectie profesionale

Gandacii de bucatarie se ascund foarte bine, iar ouale lor sunt protejate in mod natural impotriva multor insecticide din comert. Tocmai de aceea este necesara dezinsectia pentru gandaci de bucatarie efectuata de o echipa spechializata, care foloseste echipament special.

Lucruri pe care trebuie sa le stiti despre gandacii de bucatarie:

  • Gandacii de bucatarie patrund in imobil prin diferite moduri: prin crapaturi, fisuri, guri de aerisire, conducte de canalizare si de scurgere. De asemenea, acestia pot patrunde adusi chiar si de dumneavoastra cu pungile de cumparaturi, cutii sau chiar pe haine!
  • Mediul propice pentru gandacii de bucatarie este chiar casa dumneavoastra- aici gasind tot felul de alimente, caldura, apa si locuri de adapostit
  • Gandacii de bucatarie se reproduce foarte repede
  • Ramasitele pieilor vechi ale gandacilor de bucatarie si excrementele acestora pot agrava alergiile mai ales la copii si la persoane sensibile.

Dezinsectia avizata pentru gandaci de bucatarie

Dezinsectia pentru gandaci de bucatarie se realizeaza in doua etape la interval de 18-21 de zile.

Pentru o eficienta crescuta, dezinsectia pentru gandaci de bucatarie se face in tot apartamentul, nu doar in zonele in care s-a semnalat prezenta acestora. Dezinsectia pentru gandaci de bucatarie acopera toata zona apartmantului pentru ca acestia migreaza cu usurinta din zonele tratate spre cele netratate.

Daca specialistul constata ca gradul de infestare este ridicat, dezinsectia pentru gandacii de bucatarie se va face folosing insecticidal gel- al carui rol este de a suplimenta eficacitatea si siguranta interventiei.

Cea mai eficienta metoda de dezinsectia a gandacilor de bucatarie, insa, ramane cea prin folosirea insecticidului lichid. Acesta, folosit in prima etapa, are efecte vizibile imediat, iar gelul isi produce efectele dupa 7 zile de la aplicare, avand remanenta de pana la 5-6 luni.

Cu gandacii de bucatarie nu este rost de joaca. Alegeti chibzuit si optati pentru dezinsectia pentru gandaci de bucatarie specializata. Noi va stam la dispozitie. Contactati-ne!