deratizare-bucuresti-2Atunci cand te confrunti cu problema rozatoarelor este indicat sa iei masuri imediate, intrucat acestea reprezinta un pericol adevarat pentru bunastarea ta, dar si a celor din jurul tau

Soarecii si sobolanii- rozatoare daunatoare- fac adevarate ravagii odata ce iti patrund in casa. Rozatoarele cauzeaza daune materiale din cauza ca rod aproape orice- de la plastic pana la lemn- dar, in acelasi timp, reprezinta un pericol mult mai serios.

Soarecii sunt purtatori ai unor boli infectioase, care se transmit foarte usor oamenilor, dar si animalelor de companie din spatiul infestat.

Metode de exterminare a rozatoarelor

Odata ce ai constat ca ai musafiri nepoftiti in casa ( n.a. rozatoare daunatoare), este cazul sa incepi sa cauti solutii.

Metodele de deratizare sunt diverse, ramanand la latitudinea ta pentru care dintre ele vei opta.

In primul rand, poti alege sa te folosesti de pesticidele, care se gasesc in comert. Pretul acestor produse este accesibil, insa eficienta nu este garantata. De asemenea, daca ai copii mici in casa si/sau animale domestice, atunci pesticidele nu sunt deloc recomandate! Cainii si pisicile- animale curioase din fire- vor ajunge sa manance mancarea otravita, pusa strategic pentru a prinde soricelul nastrusnic.

Alta solutie de deratizare, cunoscuta din batrani, se bazeaza pe remedii naturiste. Aceasta solutie de deratizare presupune amplasarea fulgilor de piure de cartofi la fiecare crapatura de acces. Soarecii vor manca acei fulgi, care ulterior se umfla in stomacul acestora si mor in decurs de doua, trei zile.

Tot la categoria remediilor naturiste intra si pasta din acid boric. Pasta din acid boric se obtine amestecand o lingura de acid cu 100-150 g de faina si apa. Pasta obtinuta se face bilute, care ulterior se amplaseaza in locurile in care ai gasit urme de soricei. Evita, insa, sa le pui la indemana copiilor si/sau animalelor domestice, pentru ca acidul boric este o substanta otravitoare.

Este alegerea ta, daca doresti sa apelezi la una dintre aceste solutii de deratizare, insa, este important sa stii ca niciuna dintre ele nu-ti garanteaza o eficienta pe termen lung.

Cea mai buna solutie de deratizare

In concluzie cea mai eficienta solutie de deratizare raman serviciile profesionale oferite de firme specializate in domeniu. Firmele profesionale de deratizare se folosesc de substante letale pentru rozatoare, dar inofensive pentru oameni. Deratizarea profesionala are un efect eficient si de durata. Oricum, este recomandat sa apelezi la astfel de servicii in mod regulat, pentru ca, nu-i asa, mai bine sa previi, decat sa ajungi sa te confrunti cu problema.

Pentru servicii profesionale de calitate, va stam la dispozitie oricand!