plosnite-patSe presupune ca plosnita de pat este originara din Asia si a fost raspandita in toata lumea datorita oamenilor. Aceasta isi pot face aparitia in locuinte dar si in cotetele pasarilor domestice. Plosnita de pat este foarte daunatoare pentru sanatatea oamenilor dar si a animalelor.

In general acestea isi fac aparitia pe timpul nopti si ies din ascunzisuri pentru a intepa oameni care dorm pentru a se hrani cu sangele acestora. In urma acestor intepaturi persoanele mai sensibile pot face urticarie si pot avea mancarimi intense in acele zonele afectate.

Simptomele isi fac aparitia din cauza unei secreti anti coagulate pe care plosnita de pat o injecteaza atunci cand inteapa. In urma scarpinaturi in zona afectata aceasta se poate infecta. In cel mai rau caz la cei care sunt extrem de sensibili pot aparea chiar si unele tulburarari de vedere.

Plosnita de pat poate transmite si anumite boli foarte periculoase cum sunt hepatita B, dar si a altor virusi la fel de periculosi ca: hepatita C, HIV. Insa transmiterea acestor virusi de la aceste plosnite de pat la om inca nu au putut fi dovedite stintific. Ascunzisurile acestor plosnite de pat pot fi crapaturile si gaurile, de aceea este indicat ca acestea sa fie mereu aspirate pentru a preveni aparitia acestora.
Combaterea acestor plosnite de pat se poate face cu cu ajutorul unor firme de dezinsectie ce va pot ajuta cu succes sa scapati de acestea. Aceste firme de dezinsectie dispun de solutii si echipamente performante care pot preveni si combate eficient acest daunator atat de periculos pentru sanatate si mediul inconjurator.

Firmele de dezinsectie dispun de personal calificat si specializat pentru combaterea daunatoarelor de orice fel fie ele plosnite, furnici, gandaci de bucatarie, viespi sau alte insecte periculoase care transmit boli. Daca aveti probleme din cauza aparitiei acestor plosnite de pat sau a altor daunatori apelati urgent la serviciile unei firme de dezinsectie deoarece acestia sunt singuri ce le pot combate fara sa va afecteze in vreun fel sanatatea din cauza solutiilor folosite. Aceste firme de dezinsectie va pot oferi solutii pe termen lung si va pot da garantii impotriva reinfestarilor.