Daca sunteti din Sectorul 1 Bucuresti si aveti probleme din cauza insectelor cel mai indicat este sa apelati la serviciile unei firme de dezinsectie sector 1, deoarece doar acestia va pot ajuta sa scapati definitiv de insectele si daunatori de orice fel. Aceste firme de dezinsectie din sectorul 1 si nu numai se ocupa cu distrugerea definitiva a insectelor si arahnidelor ce sunt purtatoare de boli infectocontagioase foarte periculoase pentru sanatate.

Pentru distrugerea acestor daunatori firmele de dezinsectie folosesc insecticide si solutii foarte eficiente ce duc la combaterea acestora intr-un timp foarte scurt. Insecticidele se gasesc sub forma de solutie sau praf, pastrandu-se mult timp active daca nu sunt indepartate prin spalare. Cu ajutorul acestor solutii si cu echipamentele speciale care le detin, aceste firme pot preveni si combate orice fel de daunator.

Aceste insecticidele folosite duc la prevenirea si combaterea purecilor, mustelor, paduchilor, plosnitelor si furnicilor. Firmele de dezinsectie sector 1 folosesc doar echipamente speciale care au functia de a imprastia solutii chiar si in cele mai neaccesibile locuri. Aceasta operatiune de dezinsectie este una destul de dificila de aceea trebuie sa apelati la serviciiile unei firme de dezinsectie profesioniste, deoarece acestea au oameni foarte bine pregatiti si specializati in conformitate cu normele Ministerului Sanatati. Operatiile de dezinsectie pot fi diferite si au gradul lor de dificultate. Astfel pentru distrugerea plosnitelor trebuie mai multa atentie la distribuirea insecticidului. Insecticidul trebuie distribuit prin toate crapaturile din dusumele, pereti, pervazurile usilor si ferestrelor, ramele tablourilor, la partile din interior ale canapelelor si fotoliilor, la tevile din pereti si firele electrice.

Cum spuneam mai sus dezinsectia impotriva plosnitelor poate fi mai dificila, iar din acest motiv aceasta trebuie repetata dupa aproximativ o saptamana, inca o data la o luna, si apoi dupa trei luni. Aceste dezinsectii periodice trebuie facute pentru a prevenii si distruge generatiile ce ies din ouale ramase nevatamate.

In cazul in are aceasta operatiune se face la blocuri indicat este ca dezinsectia sa se faca simultan la toate apartamentele infestate. Astfel daca aveti probleme din cauza acestor daunatori apelati la aceste firme de dezinsectie sector 1 pentru ca acestia detin solutii foarte eficiente impotriva acestor daunatori periculosi pentru sanatate.