servicii-dezinsectie-bucurestiCe presupune dezinsectia?

“Dezinsectia este procesul de prevenire sau combatere a artopodelor vectoare germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect).”

Pe intelesul tuturor, dezinsectie consta in ansamblul de mijloace si metode de prevenire si combatere a insectelor zburatoare sau taratoare si artropodelor (toate acestea fiind numite vectori), prin mijloace mecanice, fizice, biologice sau chimice. Dezinsectia contribuie, de asemenea, la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

Asadar, serviciile de dezinsectie pentru spatii mari, deschise sunt obligatorii si trebuiesc facute regulat, pentru a ne asigura de eficienta acestora.

Particularitati ale procesului de dezinsectie

Serviciile de dezinsectie pentru spatii mari, deschise presupun actiuni de doua feluri din punct de vedere practic:

  • dezinsectia preventive ( profilactica) care cauta sa impiedice inmultirea si raspandirea daunatorilor. Aceasta are character permanent.
  • dezinsectia curativa ( de combatere) care are ca scop distrugerea insectelor si artropodelor din focare. Caracterul dezinsectiei curative este ocazional, in functie de necesitate.

Stiati ca… ?

Serviciile de dezinsectie pentru spatii mari, deschise facute pe cale chimica se realizeaza utilizand insecticide de ingestie sau contact, din grupele III si IV, pentru ca starea de sanatate a indivizilor sa nu fie afectata de efectul toxic al acestora. In actiunea de combatere, serviciile de dezinsectie pentru spatii mari, deschise vor utilize numai produse cuprinse in lista aprobata prin ordin de la Ministerul Sanatatii, care se gaseste publicata sub numele de “Produse pesticide avizate pentru profilaxia sanitar-umana”.

Ce substante folosesc serviciile de dezinsectie pentru spatii mari, deschise?

DDD-Bucuresti firma prestatoare de servicii de dezinsectie si pentru spatii mari, deschise foloseste in procesul de combatere si prevenire a insectelor urmatoarele tipuri de produse:

  • cele care au in compozitie piretroizi de sinteza ( care maresc remanenta tratamentelor)
  • gelurile- care sunt foarte slab toxice (ex. TOP BAIT gel)
  • gelurile pe baza de deltametrin si bioaletrin (ex. METRADIN, DETRAL SUPER etc)- care au actiune elective, nu prezinta miros si au efect residual de lunga durata.

Daca sunteti in cautarea unei firme prestatoare de servicii de dezinsectie in spatii mari, deschise de calitate, DDD-Bucuresti.ro va sta la dispozitie.