dezinsectie-gandaci-bucatarieAparitia acestor gandacii de bucatarie in casa reprezinta un lucru foarte neplacut, si periculos deoarece, acestia sunt purtatorii unor  microbi, ce pot duce la aparitia unor boli foarte grave ca: salmonella, dizinterie, gastroenterita si febra tifoida.  Acesti gandaci de bucatarie pot infesta foarte repede casa, produsele alimentare, si provoaca un miros foarte neplacut. Gandacii de bucatarie sunt foarte rezistenti si se reproduc foarte repede in mediile prielnice.  Acestia pot fi insa combatuti cu ajutorul unor substante speciale de dezinsectie gandacii de bucatarie,  care va pot ajuta sa ii exterminati intr-un timp foarte scurt.

Daca aveti gandacii de bucatarie si doriti sa luati masuri impotriva acestora,  trebuie sa stiti in primul rand ce ii atrage: pete de grasime, firimituri sau chiuvete murdare care trebuie cat mai repede curatate, podele murdare, produse neimpachetate. Astfel prima masura care trebuie sa  o luati,  este sa impachetati intotdeauna produsele ermetic, si sa asigurati in permanenta curatenie intregii case, in special in bucatarie. Curatenia generala este foarte importanta, insa nu suficienta pentru a scapa de gandacii de bucatarie, deoarece pe langa curatenie trebuie folosite si anumite substante de dezinsectie gandaci de bucatarie.

Aceste substante se pot gasi in comert, si pot fi aplicate in toate zonele de acces ale gandacilor. Aceste solutii pentru dezinsectia gandacilor de bucatarie se aleg in functie de spatiu si  amploarea problemei. Insa aceste solutii va pot ajuta pe timp scurt, deoarece gandacii de bucatarie sunt foarte rezistenti. De aceea este recomandat sa faceti un tratament de combatere cu ajutorul unei firme de dezinsectie gandaci de bucatarie, deoarece tratamentele acestora va pot scapa de gandaci pe termen foarte lung.

Firmele de dezinsectie specializate folosesc insecticide ecologice, foarte puternice, pulverizandu-le in fisurile si spatiile unde acestia se ascund. Tratamentele sunt rapide si eficiente, si ofera un  grad de securitate oamenilor si animalelor de companie.